POLGÁRMESTERI KÖZLEMÉNY

Tisztelt sajószentpéteri Lakosok!

A miniszterelnök tegnap este bejelentette az iskolák bezárását a koronavírus járvány terjedése miatt. Az ennek szabályozásáról szóló kormányrendeletek még nem jelentek meg.

A sajószentpéteri bölcsőde és óvodák hétfőn még fogadják a gyermekeket, tekintettel azokra a dolgozó szülőkre, akik ezen intézmények bezárása esetén, ilyen rövid idő alatt, nem tudják megoldani gyermekeik felügyeletét. Ezen intézmények további működéséről a hétfői nap (03.16.) folyamán hozunk döntést, melyről a lakosságot tájékoztatjuk. Kérjük azonban a szülőket, hogy amennyiben kapcsolatba kerültek fertőzött területről érkezett személlyel, abban az esetben ne vigyék gyermeküket bölcsődébe, óvodába! Maradjanak otthon és hívják a háziorvost telefonon!

A Sajószentpéteri Területi Szociális Központ biztosítja időskorú ellátottjai számára a szociális ellátásokat. Kérjük Önöket, kísérjék figyelemmel a koronavirus.gov.hu és az nnk.gov.hu internetes oldalakat, valamint az önkormányzat honlapját, hivatalos facebook oldalát és a Sajó TV képújságát, ahol naprakész információkat találnak.

Dr. Faragó Péter
polgármester

2020. március 14.

Programajánló


   


További híreink

Közérdekű telefonszámok

  • Központi Segélyhívó: 112
  • Rendőrség: 107
    Sajószentpéteri járőr 20/ 215-4081
  • Mentők: 104
  • Tűzoltók: 105
  • Orvosi Ügyelet: (48) 345-108, 20/250-4937
választás
Adatvédelmi tájékozattó
Szakkör