Sajószentpéter Városi Önkormányzat pályázatot hirdet “A legszebb virágos kert, erkély/terasz” címek elnyerésére

Sajószentpéter Városi Önkormányzat 2019-ben Sajószentpéter várossá nyilvánításának 30. évfordulója alkalmából hirdette meg hagyományteremtő céllal „A legszebb virágos kert, erkély/terasz” pályázatát első alkalommal. A hagyományt folytatva az önkormányzat második alkalommal hirdeti meg a „A legszebb virágos kert, erkély/terasz” című pályázatát, melynek célja városunk, közvetlen lakókörnyezetünk ápolása, szépítése és a környezettudatos szemlélet erősítése a városban élők összefogásának ösztönzésével.

A verseny során kettő kategóriában keressük a város legszebb:

  • virágos kertjét,
  • virágos erkélyét/teraszát.

A versenyre várjuk magánszemélyek, lakóközösségek, társasházak, intézmények és vállalkozások jelentkezését, akik virágos kertjük, erkélyük vagy teraszuk szépségével és ápoltságával hozzájárulnak városunk szebbé tételéhez.

A pályázaton való részvétel feltétele:
Pályázati dokumentáció benyújtása, mely tartalmazza a kitöltött jelentkezési lapot és a fotódokumentációt. 

A dokumentációt elektronikus úton a viragoskert@sajoszentpeter.hu e-mail címre, vagy személyesen, illetve postai úton Sajószentpéter Városi Önkormányzat címére (3770 Sajószentpéter, Kálvin tér 4.) lehet benyújtani. Amennyiben az elektronikusan benyújtandó dokumentáció mérete meghaladja a 20 MB méretet, kérjük fájlküldő szolgáltatás (www.wesendit.com, https://wetransfer.com/, http://mammutmail.com/), vagy google drive (https://www.google.com/drive/) segítségével szíveskedjen megküldeni részünkre.

A jelentkezési lap letölthető online a www.sajoszentpeter.hu oldalról a nyomtatványok menüből, vagy személyesen átvehető a Sajószentpéteri Polgármesteri Hivatal portáján.

A pályázatok benyújtási határideje: 2020. augusztus 10.
A beérkezett pályázatokat – helyszíni megtekintést követően- szakmai zsűri bírálja el. A határidő lejárta után beérkezett pályázatokat a zsűri nem veszi figyelembe.

A nyertes pályázatok díjazása:
Az értékelés során, a pályázó kertek, erkélyek és ablakok rendezettségét, tisztaságát, igényességét, a saját kialakítású kertek, virágosítások kreativitását értékeljük.

A legsikeresebb pályázókat kertészeti eszközökkel, növényápolási szerekkel, ajándéktárgyakkal jutalmazzuk. A díjátadásra augusztus hónapban kerül sor. A benyújtott fotókat kiállítás keretében, valamint a város közösségi oldalán is bemutatjuk.

Jeletkezési lap letölthető:
http://www.sajoszentpeter.hu/_new/hu/pmh-nyomtatvanyok.php
Jelentkezési lap “A legszebb virágos kert, erkély/terasz ” cím elnyeréséhez címmel

Programajánló


   


További híreink

Közérdekű telefonszámok

  • Központi Segélyhívó: 112
  • Rendőrség: 107
    Sajószentpéteri járőr 20/ 215-4081
  • Mentők: 104
  • Tűzoltók: 105
  • Orvosi Ügyelet: (48) 345-108, 20/250-4937
ÖNK 2020i választás
Adatvédelmi tájékozattó
Szakkör