ÖnkormányzatPolgármesteri Hivatale-ügyintézésKözérdekű adatokVálasztási információkHíreinkGalériaDokumentumtárX
Rendkívüli ülés

Időpont: 2009.08.24. 11:00

Npr.TárgyElőterjesztőTárgyalja
1.0.Előterjesztés a Sajószentpéter Városi Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről szóló 4/2009.(II.23.) KT rendelet módosításáraDr. Faragó Péter (polgármester)
2.0.Beszámoló Sajószentpéter Városi Önkormányzat gazdálkodásának 2009. I. félévi pénzügyi teljesítésérőlDr. Faragó Péter (polgármester)
3.0.Előterjesztés a Művelődési és Sportközpont és Városi Könyvtár magasabb vezetői beosztás ellátására irányuló pályázati felhívás elfogadásáraDr. Faragó Péter (polgármester)
4.0.Előterjesztés az óvodai csoportok számának meghatározására, valamint a maximális csoportlétszámtól való eltérés fenntartói engedélyezésére a Sajószentpéteri Központi Napközi Otthonos ÓvodábanDr. Faragó Péter (polgármester)
5.0.Előterjesztés a Sajószentpéteri Egységes Pedagógiai Szakszolgálat Szervezeti és Működési Szabályzatának elfogadásáraDr. Faragó Péter (polgármester)
5.1.Az 5.0. előterjesztéshez a Szervezeti és Működési Szabályzat szövege
5.2.Az 5.0. előterjesztéshez az SZMSZ mellékletei
6.0.Előterjesztés a Sajószentpéteri Egységes Pedagógiai Szakszolgálat Intézményi Minőségirányítási Programjának jóváhagyáaáraDr. Faragó Péter (polgármester)
6.1.A 6.0. előterjesztéshez a Sajószentpéteri Egységes Pedagógiai Szakszolgálat Minőségirányítási Programja
7.0.Előterjesztés a Városgondnokság, mint önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szerv és a Sajószentpéteri Egységes Pedagógiai Szakszolgálat, mint az önállóan működő költségvetési szerv között a munkamegosztás rendjére vonatkozó megállapodásraDudra József (VG igazgató)
8.0.Előterjesztés a Városgondnokság, mint önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szerv és az önállóan működő költségvetési szervek közötti a munkamegosztás rendjére vonatkozó megállapodásraDudra József (VG igazgató)
8.1.A 8.0. előterjesztéshez a GYÓMI-val kötenedő megállapodás
8.2.A 8.0. előterjesztéshez az MSK-val kötendő megállapodás
8.3.A 8.0. előterjesztéshez az SKÁI-val kötendő megállapodás
8.4.A 8.0. előterjesztéshez az SKNOÓ-val kötendő megállapodás
8.5.A 8.0. előterjesztéshez a TSZK-val kötendő megállapodás
9.0.Előterjesztés biztonsági gyermekülés magasító beszerzéséhez forrás biztosításáraDr. Faragó Péter (polgármester)
9.1.A 9.0. előterjesztéshez árajánlat
10.0.Tájékoztató az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében megvalósuló projektek esélyegyenlőségi feladatairólDr. Faragó Péter (polgármester)
Vissza az ülésekhez